Sommerturen

Opladning

Sommerferien bruges som opladning til næste skole- eller arbejdsår, og derfor skal den have et passende indhold af oplevelser, afslapning, lidt strabadser, lidt sol og strand, lidt god mad, lidt kultur, lidt fremmedartethed, lidt natur, lidt sport og, mest af alt, noget glæde og sjov.

Hver sommer tager vi til Jylland, hvor vi, tæt på Vesterhavet, bor i et lejet luksussommerhus med swimmingpool og spa-pool og masser af plads inde som ude.
Vi bor altid i området omkring Søndervig, og her nøjes vi ikke bare med at ligge ved stranden og dase og bade; men laver også en aktiv - og energiskabende - ferie:
Vi kigger på bymiljøet i Ringkøbing, windsurfer på Ringkøbing Fjord, er på rideskole i Vedersø, bestiger tyske betonbunkere ved kysten, sejler i kano op ad Gudenå - og så kører vi på en to dages tur ud i det jyske landskab, hvor vi overnatter en nat på vandrerhjem.

Undervejs oplever vi ting, som ind imellem kan være særlige og lidt grænse-overskridende – f.eks. spøgelser på Voergård Slot, flagermus dybt inde i Mønsted Kalkgruber, hugorme på heden, falke og havørne, elefant-ridning, kører på segway i klitterne og i gokart i Esbjerg, ser ridderturnering på Spøttrup Borg, besøger Hvide Sande og er i cirkus i Ulfborg.